Bekim Dardhishta: Kujt po i pengon emri MUHAMMED?!

0
519

Nuk i kuptoj njerëzit pse meren me punë ku nuk ju takon, qe 1400 e kusur vite ka ndrru jetë dhe hala po ju pengojka Emri MUHAMED S.A.V.S. edhe një po e them qeky Pejgamber është në Zemrat e Muslimanëve, unë per veti e du ma shum se vetveten me më sha mua nuk më vje inati, po ktu mos prekni. Ka plotë të tillë që ju pengon po dine se dej përfundimin e kësaj bote do të jet Personaliteti me i çmuar në këtë botë dhe botën tjetër, InshaAllah takomi me mat dashurin tonë ne Xhennet me heroin e Muslimanëve.

Bekim DARDHISHTA