BE-ja kërkon fillimin e dialogut

0
43

“Janë duke u zhvilluar konsultimet e Brukselit për vazhdimin e bisedimeve ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës. Po bëjmë çmos që dialogu sa më parë të nisë”, ka deklaruar Maja Kociancic, zëdhënëse e përfaqësueses së lartë të BE-së Catherine Ashton, transmeton “Blic” i Beogradit

“Janë duke u zhvilluar konsultimet e Brukselit për vazhdimin e bisedimeve ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës. Po bëjmë çmos që dialogu sa më parë të nisë”, ka deklaruar Maja Kociançiç, zëdhënëse e përfaqësueses së lartë të BE-së Catherine Ashton, transmeton “Blic” i Beogradit.kohaislame