Baba Dimri dhe festimi i vitit të ri te muslimanët (video)

0

Hoxha i nderuar Bekir Halimi në këtë video flet për Baba Dimrin dhe festimi i vitit të ri te muslimanët, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: