Avicii preu damarët, letra e hapur e familjarëve dhe postimi i hoxhës shqiptar

0
3105

DJ i famshëm suedez Avicii vdiq pas një humbje masive gjaku pasi preu damarët me një shishe vere të thyer.

Avicci, emir i vërtetë i të cilit është Tim Bergling, gjeti vdekjen në qytetin Muscat të Omanit më 20 prill.

Javën e kaluar, familja e tij nëpërmjet një letre të hapur shkruante se 28-vjeçari nuk mund të vazhdonte më dhe kërkonte paqe.

Letra, e firmosur nga familja e tij, e përshkruante Avicii-n si një shpirt të brishtë artistik dhe një djalë të ndjeshëm.

“Ai luftonte me mendime për kuptimin e jetës dhe lumturinë. Ai nuk mund të vazhdonte më. Kërkonte paqe” , shkruan Daily Mail.

Ai kërkonte përgjigje për mendimet e tij mbi qëllimin e krijimit, realitetin e jetës dhe lumturisë

Hoxhë Bekir Halimi ka postuar këto 3 përgjigje duke thënë se Islami jep përgjigje shumë qartë mbi këto pyetje që preokupojnë njerëzimin.

Ai ka postuar: “Përgjigja gjendet në konceptin islam të monoteizmit dhe adhurimit të Allahut:
1- kush na ka krijuar?!
2- pse na ka krijuar?!
3- ku është fundi ynë?!