Austriaku pranon Islamin në Xhamin Shqiptare në Austri (VIDEO)

0
274

Austriaku pranon Islamin në Xhamin Shqiptare në Austri

Ky lajm i madh vjen nga xhamia shqiptare qe gjendet ne Austri, ku sot ne kete muaj te Ramazanit nje Austriak ka kerkuar nga shoket qe ta sjellin ne xhami dhe ta pranon Islamin.

Dita dites ne Europë te rrinjte po konvertohen me te madhe ne fene Islame.

 

https://www.facebook.com/watch/?v=2394281067515826