Ateistja e njohur e Egjipitit, shikoni si e lut Allahun në vështirësi (VIDEO)

0
4239

Në foto producentja filmave, Inas Degidi, një ateiste e njohur në Egjipt që thoshte: “Po e takova Zotin do i them se nuk i besoj profetët e tu”. Gjatë një emisioni televiziv zhytet në rërë dhe nga frika ulëret: {S’ka Zot tjetër veç Teje (Allah) unë isha prej zullumqarëve}. Pra të njëjtën thënie që tha dhe Faraoni kur u mbyt. Këta ateistët duket sikur i ka pjellë një nënë!