Ata që thonë: Besoj në Zot, por nuk i përkas as një feje

0
94

Ata që thonë: Besoj në Zot, por nuk i përkas as një feje

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Fatmir Zaimi thotë: Ata që thonë: Besoj në Zot, por nuk i përkas as një feje, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: