Ata, që deri 50-60 vite më parë derdhnin gjakun e afrikanëve…

0
902

“Ata, që deri 50-60 vite më parë derdhnin gjakun e afrikanëve pa u ndrojtur aspak për diamante, flori dhe naftë, sot guxojnë të na japin neve leksione humanizmi. Përpiqen të kritikojnë vendin tonë përmes të drejtave të njeriut dhe demokracisë duke mos parë historinë e tyre të përgjakur. E kam theksuar edhe më parë, por sot dua ta vë në pah edhe një tjetër herë: Nën trotuaret elegante të kryeqyteteve evropiane rrjedhin gjaku dhe lotët e vëllezërve tanë afrikanë”, deklaroi Presidenti Recep Tayyip Erdoğan