Arsimtari shpiku sulmin terrorist

0
51

Arsimtari në një shkollë të Parisit ka pranuar se e ka shpikur sulmin në shkollë si dhe sulmuesi ka thirrur në ISIS, transmeton AP.

Ai ka thënë se është sulmuar me thikë dhe se “sulmuesi është thirrur në ISIS, megjithatë prokurori francez ka thënë se krejt ky rrëfim ishte i shpikur.

Pasi që “sulmi” është lajmëruar policia ka filluar hetimet për të dyshuarin në lagjen e Parisit.

Siç thuhet arsimtari është pyetur gjatë në stacionin e Policisë ndërsa të gjitha informatat për rastin kanë qenë të shpikura.