Arbana Xharrës goja helm kundër Lëvizjes BESA

0
633

E ashtuquajtura gazetare nga Prishtina Arbana Xharra vazhdon mllefin e saj në rrjete sociale kundër subjektit më të ri politik shqiptarë në Maqedoni Lëvizja BESA pas një emisionit debativ në KTV  ku edhe aty tregoi qendrimet e saja Anti Lëvizjes BESA ajo vazhdoi edhe në facebookun e saj ku postoi:

Partia “Besa” nga Maqedonia e pranoi sonte qe ka marre para prej Qatarit, tha qe Erdogani eshte mik i shqiptareve. “Fshati qe duket nuk do kallauz”. Me e keqja eshte qe kjo parti ka bashkepunim edhe me parti ne Kosove. Qysh mundesh me qene proshqiptare dhe pro Erdogan. Nje autokrat qe e ka shpalle gjithe kontinentin nazist. Kjo parti tashme ka bere te ditur haptazi qasjen e saj pro lindjes. “Besa” sugjeron qe Turqia duhet ta marr “komanden kontrolluese” mbi Ballkan. Ne asnje moment perfaqesuesi i “Beses”, nuk e permendi SHBA-ne dhe BE-ne, rruge te vetme te miqesise dhe integrimit te shqiptareve!