Arbana Xharra thotë: Ne nuk kemi asgjë bashk me Turqit por…

0
1048

Arbana Xharra me një shkrim të saj thotë “Ne nuk ndajmë kulturë të përbashkët me turqit. Jemi ndryshe – shqiptarë” por faqja e njohur “The Osmanlit” ia ka kthyer për mrekulli si më poshtë:

 

“Ne nuk ndajm kultur të përbashket me turqit” thot,ndersa qe në mengjes pin nga një kafe turke,pastaj në drek han DÖNER,BÜREK apo QEBAPA, dhe pin AJRAN,
e pas buke han BAKLLAV,TULLUMA, KADAIF apo SÜTLIASH!
Ndersa ne dark i sheh nja dy seriale turke!
Sa per info,Arbana edhe femijet i ka Synet te bom!

The Osmanlit