Apple shuan iTunes

0
38

Apple është duke u përgatitur për t’i dhënë fund shërbimit të saj iTunes, i cila pas lansimit më 2003, u transformua plotësisht në biznesin muzikor.

Sipas mediave amerikane, Apple në konferencën e saj vjetore të zhvilluesve të hënën, do të merret me ndarjen e ofertës iTunes në tri aplikacionet e zhvilluara rishtazi: për muzikë, TV dhe podcast.

Gjiganti i teknologjisë nga Kupertino ende nuk ka ofruar informacion zyrtar lidhur me këtë. iTunes kulmin e popullaritetit e përjetoi në fund të viteve 2000, por paraqitja e Spotify ishte një goditje për dominimin e Apple në këtë fushë.