Apel për ndihmë për motën e cila u aksidentua para dy ditësh në Prishtinë

0
61
TAKE ACTION red Rubber Stamp over a white background.

Selamun alejkum motra e vëllezër, siç keni pasur mundësi përmes mediave të njoftoheni se dje është goditur nga një kamionetë një motër e jona muslimane nga Prishtina e cila ishte shtatzënë në muajin e shtatë dhe humbi fëmijën e saj, poashtu edhe motra është në rrezik për jetë dhe ka nevojë për operime, ndoshta edhe jashtë vendit.
Po e nisim këtu këtë akcion me bindje të Allahut se do të arrijmë sado pak ta ndihmojmë këtë motër dhe familjen e saj.

Akcioni po bëhet me KONFIRMIMIN e familjarëve të motrës*

Te hollat i dorzoni ne dy menyre; nepermjet xhiirollogarise ose me i sjell në zyret e Islamic Relief Kosova.

1. Nepermjet xhirollogarise:
NLB Prishtina:1708200008014285

2. Te i sillni në zyret tona në këtë adresë:
Rr.Bajram Kelmendi, te 4 llullat.

Për më shumë info thirrni në Tel: 045 906 733

Ta ndihmojmë motrën muslimane që u aksidentua dje!

Xhiro llogaria:
Bank name: NLB Banka sh.a. – Prishtinë
SWIFT CODE: NLPRXKPR
IBAN no. XK051708200008014285

Për më shumë info/kontakt në këtë numër: 00377 45 906 733