Ambasada e Amerikes e viziton Hoxhë Halil Kastratin

0
497

Sot selin qendrore te shoqates Jetimat e Ballkanit e vizitoje keshilltari per te drejtat e njeriut nga Ambasada Amerikane Oliver Mains me stafin e tij

Pas informimit nga ana jone te mbarvajtjes se aktiviteteve tona, z. Mainc na pergezoj dhe njekohesishte na premtoj se me deshiren me te madhe njeher do te merr pjese ne aksionet tona humanitare
Faleminderit per viziten

Shkruan Halil Kastrati ne rrjetet sociale!