ALOE VERA DHE MJALTË KUNDËR LEUKEMISË

0
49

Lengu i bimes Aloe Vera eshte mjaft i mire per te gjithe ata qe jane te semure nga leuçemia. 

Aloe Vera ka dhene efekt te mire ne infeksionin ne gjak. Per pergatitjen e kures nevojiten 900 gr leng nga kjo bime dhe 100 gr mjalte. Masa e perftuar duhet te pihet 3 here ne dite nga 100 grame per çdo vakt. Mjekimi me kete kure duhet te zgjase 2 deri ne 3 muaj. kohaislame.com