Allahu është i mëshirshëm, atëher pse e dënon njeriun me Xhehnem?!

0
208

Allahu është i mëshirshëm, atëher pse e dënon njeriun me Xhehnem?!

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Enis Rama thotë: Allahu është i mëshirshëm, atëher pse e dënon njeriun me Xhehnem?!, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: