Ali: Ku janë ato çka i kritikojnë hoxhallarët?

0
194

“ Ku janë ato çka i kritikojnë hoxhallart dhe shërbëtorët e xhamijave që nuk ju ndalet goja duke thën se i rjepet popullatën tu ju mar pare per shërbime pse tash nuk reagojnë me shkrujt ata ose naj shkrime napër portale se si po ja kalojn hoxhallarët kta dy muaj e sidomos ket muaj te shejte te Ramazanit pa asnje te ardhur apo mos vallë janë ngop me kënaqësit e tyre djallëzore duke thënë “shuj se hoxhallarët e hangrën kësaj here” pa dyshime se jo ngase thirja që bëjn per Zotin paguhet nga Zoti dhe jo nga eurot dhe denart e pista te shtetit.

Xhamija pa Hoxhë është e barabart si sofra pa ujë” – shkruan Numan Ali.