Agjëruesi Kosovarë dhe Murad Wilfried Hofmann (ish Diplomati Gjerman)

0
425

Agjëruesi Kosovarë dhe Murad Wilfried Hofmann (ish Diplomati Gjerman)

 

Në videon e më poshtme hoxha i nderuar Ferid Selimi tregon një fakt madhështor për ish Diplomatin Gjerman Murad Wilfried Hofman i cili para shumë viteve ka pranuar Islamin dhe me një rast Murad Wilfried Hofmann ka thënë:

“Në vitet e 70-ta isha në Beograd për punë zyrtare, aty vërejta një Kosovarë që punonte punë fizike dhe agjëronte në 40 gradë celzius, kjo ishte një ndër shkaqet që pranova Islamin”.

 

Për ta dëgjuar hoxhën klikoni më poshtë: