Agani jep ndihmën e parë në një aksident

0
47

Ministri i Shëndetësisë Ferid Agani i ka dhënë ndihmën e parë një vajze të vogël të aksidentuar në një nga rrugët e Prishtinës.

Sipas postimit të fotos së një kalimtari, Agani shihet se ai po e ndihmon një fëmijë derisa dhjetëra njerëz janë mbledhë rreth tij.
Fotoja mendohet të jetë bërë gjatë së ditës së hënë dhe sipas përshkrimit aksidenti ka ndodhur në lagjen Lakrishtë.
Disa prej komenteve në foto kanë të bëjnë me mungesën e semaforëve në këtë vend e disa me vonesën e ndihmës së parë.
Si duket ky ka qenë një rast i përsosur që ministri të përballet me realitetin vendor./Indeksonline/