Adoleshentja pëson 40 qepje për shkak të kafshimit të qenit

0
116

Një adoleshente mbeti me 40 qepje pasi qeni i saj e kafshoi keq atë kur edhe afroi fytyrën pranë.

Lara Sanson, 17 vjeç, u kafshua në fytyrë nga qeni i saj Kenai ndërsa ajo e përqafoi.

I riu, i cili raportohet se jeton në Tucuman, Argjentinën Veri-Perëndimore, ndau fotot e saj dhe qenit. Në njërën prej tyre, qeni mund të shihet duke kafshuar fytyrën e saj.

Lara i tha La Nacion: “Nuk e di nëse e preka legenin e tij ose nëse reagoi kështu sepse është i vjetër, apo ndodhi sepse unë e përqafova dhe e frikësova”.

Adoleshentja mori rreth 40 qepje, si në fytyrën e saj, ashtu edhe brenda gojës deri tek mishrat e dhëmbëve, pas një operacioni dy-orësh, sipas raportimeve.