A zëvendësohet Melanie Trump në dalje publike nga sozia e saj?

0
22

Një tjetër teori konspirative po qarkullon për familjen presidenciale të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Zonja e Parë, Melanie Trump, dyshohet se po përdor një sozi për daljet në publik. Përdoruesit e rrjetit social “Twitter” mendojnë se zëvendësuesja është vetë trupoja e saj, për shkak të ngjashmërisë së frikshme.

Kjo ide është përforcuar pas mbërritjes së çiftit presidencial në Florida; Melanie duket 10-12 cm më e shkurtër se zakonisht dhe për herë të parë ajo ecën përpara Trumpit, ndërkohë që ky i fundit e ndjek nga pas.

https://twitter.com/i/status/1104139097692667904