A thua do vazhdojnë akoma të bëjnë programe trajnimi për EKSTREMIZEM të dhunëshëm (duke sulmuar Islamin)?

0
232

A thua do vazhdojnë akoma të bëjnë programe trajnimi për EKSTREMIZEM 
të dhunëshëm ( duke sulmuar Islamin) apo tani do heshtin sepse kjo masakër që ndodhi në Zelandën e Re nuk quhet terrorizëm pasiqë sulmuesi nuk është mysliman dhe të vdekurit nuk janë të ndonjë feje tjetër por janë mysliman.

Të shohim sa kanale televizive sonte do të kenë si temë ( Masakrën e Zelandës së re). 
Ti shohim sa burra janë ata që bëjnë programe për të (pa) drejtat e Zullumqarëve. 
Të shohim sa njerëz janë ata/ato paloanalistë që flasin çdo natë nëpër emisione të lyer e të zhgarravitur të veshur e zhveshur për mbrojtjen e të drejtave të kafshëve, minoriteteve fallso, LGBT e të ngjashme, sa do flasin për të drejtën e myslimanëve që në xhami u masakruan.

Ardit Hoxhllaku