A po i bënë padrejtësi Bashkimi Evropian Kosovës vetëm pse është vend mysliman?

0
130

Kosova është ndër vendet më të izoluara në botë. Edhe pas 18 vitesh luftë, ku okupatori serb bëri masakra e vrasje masive, kosovarët vazhdojnë të mbeten të izoluar, pa prespketivë dhe pa të ardhme euro atlantike.
Analisti Shpend Kursani përmes një statusi në Twitter ka ngritur një dilemë tjetër duke shkruar:” Bashkimi (i padrejte) Evropian na e ka teshe me kushte nonsens me vija kufitare thash m’the. E qysh jau dhane liberalizimin e levizjes maqedoneve hala pa ia dhone drejten bazike shqiptareve – me e perdore gjuhen e tyne. Apo ata te krishtere e nKosove myslimane, a cka osht puna?”