A mund të dëgjojm ders kur i kena menstruacionet?

0
35

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Sabit Gashi thotë: A mund të dëgjojm ders kur i kena menstruacionet?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: