A mendoi axha Idris me këto nipa se ne i haruam?

0
359

A mendoi axha Idris me këto nipa se ne i haruam?

JO vallahi, prej momentit kur ne u ndamë nga kjo familje nuk jemi ndalur, dhe inshaAllah nuk do të ndalemi së kërkuari ndihmë për këto jetima. Interesimi sa vjen e shtohet, nga Kanadaja, nga Sh.B.A. nga e gjithë Europa, nga vendet tona lajmërohen dhe interesohen për hallin e kësaj familje, pyesin, interesohen, donojnë, por a mjafton ? E dimë se nuk mjafton, andaj APELOJMË te të gjithë T’I NDIHMOJMË KËTO JETIMA

p.s. Pasi që asnjë anëtarë i kësaj familje nuk kishte as mundësi financiare e as shëndetërose që të posedon telefon, e kemi vënduar numrin tonë që më pastaj të ndihmat financiare të dorëzohen te kjo familje.

Sedat Rushidi

Te l/ viber: 00389 70 335 982