A lejohet të votohet njeriu që nuk falë namazin? – Ja si përgjigjet Hoxha

0
392

A lejohet të votohet njeriu që nuk falë namazin? – Ja si përgjigjet Hoxha

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Bekir Halimi thotë: A lejohet të votohet njeriu që nuk falë namazin?

Dëgjoje
Kliko dhe Dëgjoje
, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: