A lejohet të themi salavatet kur jemi xhunub?

0
149

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë ku e lusim Allahun që të kemi dobi nga kjo që e dëgjojmë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Sabit Gashi thotë: A lejohet të themi salavatet kur jemi xhunub?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: