A lejohet me jetu me një grua e cila nuk fal namaz?

0
141

A lejohet me jetu me një grua e cila nuk fal namaz?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Ekrem Avdiu thotë: Pyetje shum interesante?

Kliko dhe Dëgjoje
, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: