A lejohet me hy në WC me telefon (sepse në tel kemi mburojen, Kuranin etj)?

0
231
Business Man Reading Something on the Screen of His Cell Phone

A lejohet me hy në WC me telefon (sepse në tel kemi mburojen, Kuranin etj)?

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Ferid Selimi thotë: A lejohet me hy në WC me telefon (sepse në tel kemi mburojen, Kuranin etj)?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: