A kemi gjynah nëse në të kaluarën kemi votu për parti që na kan zhgënjy?

0
124

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Bekir Halimi thotë: A kemi gjynah nëse në të kaluarën kemi votu për parti që na kan zhgënjy?
Dëgjoje
Kliko dhe Dëgjoje
, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: