A ke shqetsime psiqike? – Ja disa simptome dhe shërime të gjendjeve!

0
94
Feeling exhausted.

A ke shqetsime psiqike? – Ja disa simptome dhe shërime të gjendjeve!

Hoxha i nderuar Bekir Halimi në videon e më poshtme këshillon shumë të rinjë që kan probleme dhe shqetsime psiqike, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: