A ka bërë Imam Ebu Hanifja Mevlud?

0
224

A ka bërë Imam Ebu Hanifja Mevlud?

 

—— —– Es-Selamu Alejkum portali Koha ISLAME ju paraqet videon e radhës nga Hoxha i nderuar Abil Veseli me titull: “A ka bërë Imam Ebu Hanifja Mevlud?”, ku shpresojm që të ndikojm në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi poashtu e lusim Allahun (subhane we teala) që ti shpërblen të gjith ata që e shpërndajnë ata që e shikojn dhe që e praktikojnë – AMIN, AMIN, AMIN ….

 

 

— Për ta shikuar klikoni më poshtë: