A janë këto tifozë apo bokserë? Ja rrahja mes “tifozëve” shqiptarë

0
127

“Për ku je tu ik? Me kënd je?” dhe fillon e rrahura e djalit nga një grup i tërbuar i tifozëve.

Një video që është në Youtube tregohet se tifozët e dy ekipeve shqiptare e shkatërrojnë gati një stadium nga rrahja e tyre.

Për më shumë shiheni videon dhe vlerësojeni vet: