A është kusht me i ngrit duart gjat lutjes (duasë) në Xhami?

0
81

A është kusht me i ngrit duart gjat lutjes (duasë) në Xhami?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Enis Rama thotë: A është kusht me i ngrit duart gjat lutjes (duasë) në Xhami?

, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: