A është feja vetëm “MEVLUD DHE JASIN”?

0
125

Shumica e njerzve sot kujtojnë se feja është “Mevludi dhe Jasini”
Çfarë është ky besim çfar lloj besimi është ? Është besim injorance pra ka besim dhe shpreson se të vdekurit të tij ti dërgoj një lloj dhurate dëshiron ti dërgoj diçka të mirë.