A e dini pse sulmohet shamia? Ju tregon hoxha…

0
696

Kur jomyslimanët akuzojnë katragjyshet, gjyshet, nënat, gratë, motrat, vajzat, mbesat dhe stërmbesat tona se paguhen për mbulesë, ky është argument mbi vërtetësinë Hyjnore të mbulesës, mbase, sikur mos të ishte ajo e vërtetë Hyjnore, kurrë nuk do të sulmohej.
Allahu i Madhërishëm mbi vërtetësinë e normave islame dëshmoi:
“Ne e kemi shpallur Kur’anin me të vërtetën dhe ai është zbritur me të vërtetën…” (Kur’an, El-Isra, 105)

Adnan Simnica