A e din se nëse thua SUBHANALLAH meleku MIKAIL çfarë bën për ty?!

0
3264

A e din se nëse thua SUBHANALLAH meleku MIKAIL çfar bën për ty?!

—— —– Es-Selamu Alejkum portali ynë ju paraqet videon e radhës nga Hoxha i nderuar Muharem Ismaili me titull: “A e din se nëse thua SUBHANALLAH meleku MIKAIL çfarë bën për ty?!

”, ku shpresojm që të ndikojm në të mirë dhe në hajr nëpërmjet këtij postimi njëashtu e lusim Allahun (subhane we teala) që ti shpërblen të gjith ata që e shpërndajnë ata që e shikojn dhe që e praktikojnë – AMIN, AMIN, AMIN ….

— Për ta shikuar klikoni më poshtë: