A duhet me mendu NON STOP për ahiretin?

0
55

A duhet me mendu NON STOP për ahiretin?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Bekir Halimi thotë: A duhet me mendu NON STOP për ahiretin?

Dëgjoje
Kliko dhe Dëgjoje
, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: