A bën me mbjell flokë?

0
58

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Enes Goga thotë: A bën me mbjell flokë?? Dëgjoje
Kliko dhe Dëgjoje
, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-