71 vjeçari Daud Nebij ishte njeriu i parë që u përball me terroristin në deren e xhamisë

0
132

Afganistanezi 71 vjecar Daud Nebij ishte njeriu i pare qe u perball me terroristin ne deren e xhamise. Ai eshte edhe deshmori i pare qe e priti me fjalet “Hello Brother”
Allahu e meshirofte dhe e strehofte me Xhenetet e larta.