24 gjërat që nuk i bëjmë më shkaku i teknologjisë

0
70

1-Të bërit mixtape

2-Fotografi në albume

3-Regjistrimi i filmave dhe shfaqjeve televizive

4-Shtypja e fotografive rreth shtëpisë

5-Emocioni për t’i parë fotografitë e zhvilluara

6-Letra të shkruara me dorë

7-Dërgimi i letrave të dashurisë

8-Dërgimi i kartolinave

9-Të kesh miq me stilolaps

10-Blerja e CV-ve dhe marrja e një koleksioni të CD-ve

11-Përdorimi i telefonave publikë

12-Përdorimi i një regjistri telefonik

13-Mbajtja e një luajtësi CD

14-Shkuarja në agjentë të udhëtimit për të kërkuar një organizim feste

15-Blerja e kamerave të disponueshme

16-Kopje të faqeve të verdha

17-Luajtja e lojrave tradicionale të bordit ose të kartave

18-Përzgjedhja e pyetjeve të drejtorive

20-Vizita në shitjet e makinave për të gjetur gjëra të vjetra

21-Kujtoni numrat e telefonit jashtë zemrës

22-Shkrime me shkrim dore dhe punë në shkollë

23-Zilja e orës së të folurit

24-Thirrja e 1471 për të parë kush thirri gjatë kohës kur ishit jashtë.