Ja çfarë thotë Hoxha nga Durrësi për ndërtimin e “Statujës Zot” në Durrës

0
996

Hoxhë Mustafa Tërniqi

Ish kryebashkiaku i Durrësit mendoi se i bëri një dhuratë qytetit të Durrësit kur vendosi një vepër arti pikërisht Redonin, perëndinë e detit sipas mitologjisë ilire dhe për ta bërë më interesante i shtoi se na qenka dhe i tërmeteve. Sfidoi Allahun dhe Allahu po nga deti e coi tërmetin për t’i gjunjëzuar të gjithë. Dëshmojmë se vetëm Allahu është Zoti ynë, vetëm Atë adhurojmë dhe vetëm Atij i kërkojmë ndihmë.