10 falënderimet (video)

0
38

Një video që është duke qarkulluar në youtube e cila është bërë nga Lëvizja Vetëvendosje, kritikon edhe njëherë marrëveshjen e tre liderëve politik.

Ata përmes kësaj video, janë shprehur se marrëveshja nuk ka ndihmuar në zgjidhjen e problemeve. Sipas tyre kjo marrëveshje ka ngjallur vetëm probleme.
“Marrëveshja Dell-Thaçi-Pacolli-Mustafa ia zgjatë jetën kësaj qeverisjeje për së paku dy vjet e gjysmë. Këto dy vjet e gjysmë janë problemi e jo zgjidhje sepse në këto dy vite e gjysmë do të synojnë të shesin PTK-në, KEK-un, Trepçën si dhe ti mbyllin bisedimet me Serbinë e bosnjëzojnë vendin tonë”,shkruhet në fillim të videos së publikuar.“Por ata nuk pushuan së falënderuari njëri-tjetrin” (Video).